-
Per EFE
Publicat el 06 d’agost 2022

Quan la Joana, la Manolita i la resta de "motoiaies" de la residència Danae es van posar a ballar "Despechá" de Rosalía durant el seu passeig vespertí diari per la Rambla de Badalona, no podien imaginar-se que acabarien sent tan famoses en un lloc anomenat "Tik Tok". "No ens esperàvem això. És que ja no podem sortir a passejar. Ahir va ser com un tumult: la gent ens parava i ens reconeixia", explica a Efe Joana Quevedo, una de les protagonistes del vídeo, que ja té més de dos milions de reproduccions.

La Joana qualifica l'experiència com a "fabulosa" i això que, presumeix, ella ja ha sortit per televisió "moltes vegades". Sobre la Rosalía diu que encara que no la coneix "personalment", però que li sembla una artista "que el que canta s'agafa al cos". El pas preferit de totes és el gest de "fer com una moto" amb les mans, escenifica orgullosa entre les seves companyes.

Una altra d'elles, Manoli Atienza, diu que s'estan donant un bany de masses a Badalona. "Jo és que vaig tenir una botiga 50 anys, em coneix i m'estima molta gent. Ara em veuen per la tele i truquen als meus fills per dir-los que m'han vist", explica il·lusionada.

"La veritat és que ho vam fer sense pensar. Estàvem prenent la fresca i ens van posar la cançó i va sortir de dins moure'ns i cantar, de broma i sense preparar res, i han acabat venint aquí totes les teles", afegeix. "El diumenge li vaig preguntar al meu gendre i em va dir que ens havien vist milions de persones, i que això és moltíssim".

@residenciadanae Disfrutando de nuestras tardes en la rambla .........#residenciadanae #badalona #motomami #motomami #despecha @rosalia ♬ sonido original - mayra.c.rolitas02
 
Qui va gravar el vídeo va ser la responsable de comunicació de la residència, Judith Sánchez, que ha assenyalat a Efe que està "orgullosa" que "després de tantes notícies desagradables" sobre centres geriàtrics amb la covid s'hagi popularitzat la seva residència "per alguna cosa positiva". "Ha estat una injecció d'alegria per a elles. El vídeo mostra que també es pot estar content en una residència", explica.

Sánchez assegura que les famílies de les ancianes estan "molt contentes" de veure-les felices, i que no han deixat d'enviar-les missatges quan les veuen per televisió. A més, estan especialment orgulloses de que la mateixa Rosalía els hagi donat "m'agrada": ara que ja saben que l'artista les ha vist, totes coincideixen en que seria "la bomba" que vingués a visitar-les.
 
— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —