1er aniversari
Per Redacció
Publicat el 30 d’abril 2021

Per a un petit grup de persones, l’any transcorregut entre el 30 d’abril de 2020 i de 2021 ha estat alguna cosa més que pandèmia. El naixement del nou Diari de Barcelona ha marcat les nostres vides i la il·lusió d’emprendre aquest nou projecte ens ha permès contrarrestar amb llum la foscor d’aquesta època tan complicada. 

En aquest difícil context, la implicació de l’alumnat i la resposta i escalf de lectors i lectores ha estat clau per fer revifar aquesta capçalera històrica. Un repte periodístic i pedagògic impulsat per la Universitat Pompeu Fabra amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, l’Agència Catala de Notícies i l’agència EFE que sense l’empenta dels estudiants i la fidelitat d’una audiència que creix cada dia no hagués estat possible.    

Un any de vida en què el DdB ha volgut ser el mitjà d’una generació que vol expressar-se periodísticament, una generació compromesa i que ha posat el focus en aquelles qüestions que com a joves periodistes ens preocupen. Tot perseguint el rigor i l’excel·lència periodística.

Cal recordar que el DdB el pensen, el cuiden i l’escriuen els estudiants de la UPF. És per això que no podem tancar aquest editorial sense agrair la feina de tots els periodistes que ens han ajudat a arribar fins aquí. Començant per aquella quinzena llarga d’estudiants que va gestar el projecte durant nou mesos i que avui fa un any veien el fruit del seu esforç. El DdB, avui, és el fruit de la llavor que vau sembrar. Volem reconèixer també l’enorme feina de tots els redactors i redactores que al llarg dels trimestres han passat per la redacció. I la dels alumnes del Taller Integrat de Periodisme. No oblidem tampoc la implicació indispensable dels estudiants de Comunicació Audiovisual, Traducció i Interpretació i de Publicitat i Màrqueting.

Als qui ens llegiu, ens escolteu i ens mireu, gràcies per continuar-ho fent, avui, demà i demà passat, perquè el DdB no s'atura. I als qui ens heu ajudat a arribar fins aquí, una vegada més, gràcies per haver-ho fet possible.

Salut i periodisme!

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —