-
Per ACN
Publicat el 12 de setembre 2023

La Ludwig Band estrena avui la rockera Contraban, la tercera cançó del seu nou disc Gràcies per venir, i encara així la recta final que acabarà amb la publicació de l’àlbum el 20 d’octubre. Es tracta d'un nou tema en el qual es veu la clara influència de Bruce Springsteen en el grup, així com d’altres cantants com Riba, Sisa o Portet.

La portada de l’avançament és obra del Lluc Valverde (saxo i clarinet), que també ha ajudat la Margot Humbert a fer el mural a Espolla que apareix a la portada del disc, dissenyat especialment per a l’ocasió i que s’ha presentat també aquest dimarts.


El videoclip de la nova cançó està dirigit per Eva Carretero, està protagonitzat pels ludwigs i els mostra en un dia de concert. S’hi barregen imatges de carretera, de proves de so i de festa d’envelat d’estiu que tant els representa.

El disc Gràcies per venir és una coedició entre The Indian Runners i Ceràmiques Guzmán, el segell de Manel. Els segells han destacat que l’àlbum d’11 cançons és “el més representatiu i ambiciós del grup i potencia l’esperit coral amb arranjaments roquers que van acompanyats de les harmonitzacions delicades”.

Des d'avui ja es pot reservar el disc a les botigues en els seus dos formats físics: vinil i CD.

 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —