Macrobotellot a Bogatell per la Mercè
Per Redacció i ACN
Publicat el 26 de setembre 2021

Un dia després dels incidents viscuts a plaça d'Espanya, la festa va tornar a la ciutat de Barcelona a un nou emplaçament al carrer, a platja de Bogatell.

Aquesta nova festa massiva ha acabat, un altre cop, amb aldarulls. El botellot s'ha desenvolupat amb certa normalitat, l'ambient general era molt festiu, però, al llarg de les hores el nombre de participants en aquest botellot ha anat a més, i també la tensió entre ells.

Germán Aranda, periodista especialista en temes socials i perifèria, ha explicat al Diari de Barcelona que la majoria d'aquestes persones que es trobaven a Bogatell era gent molt jove i que "estaven al botellot sense cap presència policial bevent i consumint substàncies mentre molt a prop hi havia gent amb actitud perillosa. Hi havia grups d'unes 20 persones que es movien en bloc i de sobte els veies donar puntades".


A partir de les sis del matí, alguns grups violents, han provocat diferents destrosses a restaurants de la zona i han començat a cremar motocicletes i llançar ampolles al dispositiu de Mossos d'Esquadra. Aquests enfrontaments han tingut lloc a l'alçada de l'espigó del Bogatell, a tocar de la Nova Icaria. A la vegada i de forma paral·lela a això, altres joves han denunciat atacs indiscriminats per grups que només buscaven gresca i que s'ha dedicat a atacar a la gent, tal com ha explicat Aranda.


ACN

Durant tota la nit, Guàrdia Urbana i SEM han hagut d'atendre a diversos ferits en baralles i a víctimes de robatoris provocats per aquests mateixos grups. Des del SEM informen a Diari de Barcelona que en total va haver-hi 39 assistències; 16 trasllats a hospital o ambulatori per atenció, 23 altes al lloc, 15 assistències menys greus i 24 lleus. De les nou unitats del SEM dos van ser d'assistència vital avançada. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —