-
-
-
Per EFE
Publicat el 20 de setembre 2023

El president del Consell Superior d'Esports, Víctor Francos, ha anunciat aquest dimecres que un total de 21 jugadores de la selecció espanyola de futbol romandran en la convocatòria del combinat nacional que viatjarà Estocolm per enfrontar-se a Suècia aquest divendres. Dues jugadores, Mapi León i Patri Guijarro, han decidit no assistir-hi tot i que no seran sancionades per fer-ho, tal com es va acordar en la negociació amb el president del Consell Superior d'Esports.

Francos ha anunciat a les 4:51h després d'una reunió de més de set hores a l'Hotel Oliva Nova, a València, amb les jugadores de la selecció i la seleccionadora Montse Tomé per desbloquejar la situació amb l'RFEF després d'haver fet públic diverses jugadores la possibilitat de no viatjar. No ha estat fins aquest matí, al voltant de les 11, quan s'ha revelat la identitat de Mapi León i Patri Guijarro.

"Hem mantingut diverses reunions amb les jugadores que han estat molt cordials, en un to amable i una voluntat constructiva. S'ha parlat d'una sèrie d'acords que seran redactats per la Federació Espanyola de Futbol i el CSD demà, a més de concretar-se la constitució d'una comissió mixta dels acords que s'han aconseguit", ha asseverat Francos.

"Les jugadores ens han mostrat la seva preocupació per la necessitat de fer canvis profunds en la federació i aquesta s'ha compromès a fer-los de manera immediata", ha dit Francos, qui ha garantit que l'absència de les dues jugadores no comporta sanció.

A més, Rafael de l'Amo, responsable de la selecció espanyola, ha confirmat davant els mitjans de comunicació que aquest dimecres les convocades entrenaran en les instal·lacions de l'hotel d'Oliva Nova.

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —