Maradona i Fidel Castro
Publicat el 26 de novembre 2020
Temps de lectura 4 minuts

Fidel Castro i Diego Armando Maradona van compartir una gran amistat basada en l'admiració mútua. El líder revolucionari adorava l'esport i Maradona compartia els ideals polítics de la revolució, fins i tot, tenia un tatuatge amb la seva imatge a la cama esquerra (també té al Che Guevara al braç). I des d'aquest dimecres tots dos comparteixen a partir d'ara dia de mort. El 25 de novembre recordarà sempre a dues de les grans icones del Segle XX. 

Relació de Maradona amb Fidel Castro. (telSURtv)

La primera vegada que es van veure va ser a Cuba el 1987. En diversos del seus viatges li va regalar samarretes com la de Newell's Old Boys o la 10 de la albiceleste. També, l'any 2000, Maradona va anar a Cuba per rehabilitar-se de la seva adicció a les drogues. Tot i això, un dels moments més estel·lars va ser l'entrevista que Maradona va fer a Castro l'Havana al 2005 al canal Telesur

Entrevista de Maradona a Castro (teleSURtv)

L'argentí, tal com va declarar després de la mort de Fidel Castro, el considerava com "el més gran" i el veia com el seu "segon pare". Inclús, en una carta escrita el 15 de gener del 2015, que va ser revelada pel Comandante, explicava la seva relació d'amistat: "Fidel, si alguna cosa he après amb tu al llarg dels anys de sincera de sincera i hermosa amistat és que la lleialtat no té preu". 

Maradona sobre la mort de Castro. (EFE)

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —