La Marató de Barcelona torna als carrers i aplega més de 15.000 corredors
Per ACN
Publicat el 07 de novembre 2021

La Zurich Marató de Barcelona ha tornat als carrers de la capital catalana 973 dies després d'un llarg parèntesi de dos anys i mig obligat per la pandèmia. Més de 15.000 corredors vinguts de 120 països han acudit a la crida dels 42.195 metres, amb sortida i arribada a l'avinguda Maria Cristina.

La jornada ha estat històrica ja que el kenià Samuel Kosgei —amb un temps de 2 hores, 6 minuts i 3 segons— i, en categoria femenina, l'etíop Tadu Teshome —amb un registre de 2 hores, 23 minuts i 53 segons— han guanyat la cursa amb rècord del circuit. En paral·lel, el barceloní Eric Domingo ha batut el rècord Guinness de Marató empenyent una cadira de rodes amb 2 hores, 53 minuts i 28 segons. A la cadira hi anava la seva mare, afectada d'esclerosi múltiple.

"Missió complerta, avui ha estat un dels dies més feliços de la meva vida per a mi i per a la meva mare, la Sílvia Roldán. Aconseguim divertir-nos, competir i donar visibilitat a la malaltia", ha apuntat el mateix Domingo, que ha polvoritzat de llarg l'anterior rècord Guinness de la Marató empenyent una cadira de rodes (2 hores, 58 minuts i 40 segons). La Zurich Marató Barcelona 2022 ja té data: serà el proper 3 d'abril i les inscripcions ja estan obertes.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —