Rubiales
Per EFE
Publicat el 28 d’agost 2023

Ángeles Béjar, la mare de Luis Rubiales, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, s'ha tancat aquest matí a l'església de la Divina Pastora de Motril (Granada) i s'ha declarat en vaga de fam fins que es trobi una solució a la “cacera, inhumana i sagnant que estan fent amb el meu fill i que no es mereix”.

El tancament a l'església del barri de Caputxins de Motril es farà "de manera indefinida, dia i nit" fins que es faci justícia amb el seu fill, segons ha dit a EFE la mare de Rubiales, que ha estat suspès el dissabte d'activitat per la FIFA després de la polèmica del petó en la boca a la jugadora de la selecció de futbol Jennifer Hermoso.

La dona s'ha quedat a l'interior de la parròquia amb la seva germana una vegada que ha marxat el rector de l'església. La mare de Luis Rubiales li ha demanat a Jenni Hermoso que “digui la veritat” i “mantingui la versió que va tenir al principi dels fets”.

Considera que no “existeix abús sexual en existir consentiment per totes dues parts, com queda demostrat en les imatges“, i es pregunta “per què s'estan acarnissant amb ell” i què “hi ha darrere de tota aquesta història”, ja que el seu fill "és incapaç de fer-li mal a ningú".

La jugadora Jenni Hermoso, però, ja va fer un comunicat oficial on relatava el següent: "La situació em va provocar un xoc pel context de celebració. Després d'aprofundir una miqueta més aquelles sensacions sento la necessitat de denunciar aquest fet. Em vaig sentir vulnerable i víctima d'una agressió. Un acte impulsiu, masclista, fora de lloc i sense cap mena de consentiment per la meva part". 

 

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —