-
Per EFE i Redacció
Publicat el 23 de novembre 2022

Diverses persones han mort aquest dimarts en un nou tiroteig que s'ha produït en un supermercat Walmart de Chesapeake (Virgínia, als Estats Units), segons han informat mitjans locals. D'acord amb el canal televisiu WAVY, l'autor de la matança ha mort i, encara que es desconeix la xifra exacta de víctimes, un portaveu policial ha indicat al mitjà que aquesta es troba per sota de les deu persones.


La Policia va ser alertada dels fets a les 22:12 hora local del dimarts (03:12 GMT del dimecres), quan el supermercat Walmart encara es trobava obert.
Una quarantena de vehicles d'emergències es van desplaçar fins al lloc, on també s'hi va desplegar un enorme operatiu policial.

Les autoritats estan demanant a qui es trobaven en la zona i als familiars de les persones que podrien haver estat en el supermercat en aquest moment que es dirigeixin al centre de convencions de la localitat. Chesapeake, en el sud-est de Virgínia, és una ciutat d'uns 250.000 habitants i forma part de l'àrea metropolitana de Virgínia Beach i Norfolk.

 

Més informació:
CNN: Shooting at a Virginia Walmart killed and injured multiple people, officials said. Police believe the shooter is among the dead
USA Today: Multiple people killed after Walmart shooting in Chesapeake, Virginia, police say
The New York Times: Multiple People Are Fatally Shot at a Walmart in Virginia

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —