Meridiana
Per ACN
Publicat el 08 de març 2021

La concentració feminista que ha tallat l’avinguda Meridiana de Barcelona a l’altura de la Sagrera en plena hora punta ja s’ha mobilitzat i ha deixat passar els vehicles. Un centenar de dones s’han plantat en un pas de vianants a partir de les 7 del matí i han impedit el pas de cotxes en aquesta artèria principal de la ciutat, cosa que ha provocat importants cues en plena hora punta, sobretot de sortida de la capital catalana fins més enllà de les 8 del matí.

Segons han anunciat a Twitter, s’han desplaçat pel passeig Maragall fins a la plaça Eivissa, al barri d’Horta i vigilades pels Mossos d’Esquadra.

Tallen l'accés al campus de Bellaterra

D'altra banda, prop d'un centenar de persones protesten aquest al matí al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) en senyal de suport a la vaga feminista. Els concentrats han passat la nit al centre universitari, i a primera hora s'han mobilitzat per barrar els accessos utilitzant els contenidors que hi ha repartits per les facultats.

D'aquesta manera, han tallat els carrers d'accés per a vianants a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) o l'entrada des de l'autopista AP-7 a través de l'Eix Central, on de manera preventiva s'han desplegat diverses unitats dels Mossos d'Esquadra davant d'un eventual intent de tall de l'autopista. Es preveu que la protesta s'allargui fins al migdia.

La mobilització la convoca el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i compta amb la participació de la Coordinadora d'Assemblees de Facultats (CAF). El conjunt d'accions han arrencat a les 7.00 h a la plaça Cívica, on s'ha llegit un manifest.

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —