Fotograma del videoclip
Per Redacció
Publicat el 08 d’octubre 2021

Mazoni acaba d'estrenar la primera cançó (i primer videoclip), Zombies, del nou disc, que es publicarà el 5 de novembre i que s'inspira en l'obra del mític compositor alemany Ludwig van Beethoven. De fet, el nou treball de Jaume Pla (Mazoni) es titula Ludwig.

Aquí podeu veure l'avançament del nou disc:

 

El disc, que s'estrenarà sota el segell Bankrobber, està format per deu noves cançons del músic empordanès. "Depèn de la cançó hi ha un 20 % o un 80 % de Beethoven, però totes tenen alguna cosa d'ell", manifesta l'autor de Ludwig.  Quan és preguntat sobre l'origen d'aquesta idea inesperada, Mazoni respon que tot va començar al confinament. "Durant el confinament vaig llegir una biografia de Beethoven molt bona sense cap intenció de fer-ne res", declara, però es va adonar que després de la mort dels compositors, la seva producció musical esdevé patrimoni. Per aquesta raó, diu Jaume Pla: "he volgut fer ús d'aquesta cosa que és de tots, que és la música i, sobretot, jugar, provar coses". 

De fet, Mazoni reivindica que aquesta ha estat la seva aspiració a l'hora de desenvolupar aquest projecte: "És una reivindicació que tant ell (Beethoven) com tants altres, no són tan lluny de nosaltres com ens pensem". I expressa: "Beethoven no deixa de ser una excusa d'un moment concret que he viscut jo, i en reivindico el joc i l'atreviment". 

Ludwig ha estat guardonat amb el III Premi Espai Ter que concedeix l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i compta també amb el suport a la producció de La Marfà - Centre de Creació Musical (Girona). Dani Ortiz, en representació de La Marfà - Centre de Creació Musical, a la roda de premsa ha parlat de la feina del centre "per facilitar la creació de noves propostes musicals" amb el seu programa de coproducció. Realitzen sis coproduccions anuals. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —