Un mercat emblemàtic i com descobrir la ciutat a cop de pilota
Publicat el 30 de juliol 2021

El Mercat que es transforma els diumenges

Molts de vosaltres el coneixereu per ser la insígnia del barri de Sant Antoni, ubicat a l'Eixample, però la màgia de Mercat de Sant Antoni és que cada diumenge es transforma en un mercat de llibres, pel·lícules i de videojocs, a banda de ser la capital de l'intercanvi de cromos de la ciutat. 

Un viatge per la Barcelona contemporània a través del futbol

La història de Barcelona demostra que l'impacte econòmic, polític, social i cultural que el futbol ha tingut a la ciutat fa que transcendeixi l'esfera esportiva. El MUHBA acull 'Barcelona & Futbol. El gran joc social del segle XX', que ressegueix l'evolució de la capital catalana a través de l'esport rei i reflexiona sobre si el futbol seguirà sent una eina de cohesió social, agafant una dimensió més plural, feminista i vinculada als poders públics.

Com cada primer diumenge de mes, el MNAC obre les portes amb entrada gratuïta perquè tothom pugui gaudir de la col·lecció d'art català més important del món. Un dels grans atractius del museu és la recentment estrenada '¡Museo en peligro! Salvaguarda y orden del arte catalán durante la guerra civil', una exposició que reivindica la figura del primer director del museu, Joaquim Folch i Torres, que es va haver d'enfrontar a diverses problemàtiques a fi de salvaguardar el patrimoni artístic de tota Catalunya.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —