Mishima, Ferran Palau, La Ludwig Band i The Tyets entre les actuacions del Sant Jordi Musical
Per ACN i Redacció
Publicat el 11 d’abril 2022

Mishima, Ferran Palau, La Ludwig Band i The Tyets són alguns dels grups que actuaran al Sant Jordi Musical, que se celebra com ja és tradició a Barcelona a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm els dies 23 i 24 d’abril a partir de les 11.30 hores. En total hi actuaran 22 artistes i grups musicals, i també hi haurà signatures de discos, ‘foodtrucks’ locals i un mercat de vinils, llibres i roses, aquestes últimes amb finalitat solidària.

Les artistes i grups que actuaran durant el dia 23, entre les 12h i les 20h, seran Joan Dausà, Joan Rovira, River Omelet, Marcel i Júlia, Da Souza, Gemma Humet, Mishima, Emlan, Ven'nus, Porto Bello, Alanaire, Sandra Monfort, Ferran Palau, Alérgicas al Polen, Roger Padrós, The Crab Apples, Arribar i Ploure, XY, Suu, Blaumut, Anna Andreu i La Ludwig Band. En el mateix horari, alguns d'aquests artistes i d'altres com Loquillo, Shuarma o Blon signaran discos.

Pel que fa al dia 24, tindran lloc les actuacions de La Pegatina, Flashy Ice Cream, Henrio, Mosaic, Aiala & Eltornado, David Ros, El Pony Pisador, Tramma, Amaia Miranda, Pepet i Marieta, Lildami, Les Isabeles, Xarim Aresté, Lal'Ba, Maria Hein, Maruja Limón, The Tyets, Sara Roy, 31FAM, Sergi Estella i Rambalaya, que també signaran discos durant la jornada. 

L’entrada al Sant Jordi Musical de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm és gratuïta. En tractar-se d’un recinte tancat, l’entrada és limitada fins a completar l’aforament. Les roses de Sant Jordi que es vendran a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm el cap de setmana del 23 i 24 d’abril tindran una finalitat solidària. De la Fundació Gaspar de Portolà en seran tant les roses naturals com les fetes a mà amb diferents materials; de Solidaritat Sant Joan de Déu en seran diferents detalls artesanals amb temàtica de Sant Jordi, i dels Amics de la Gent Gran en seran les ja conegudes ‘Roses contra l’oblit’. Els beneficis recaptats es destinaran íntegrament a Creu Roja per oferir ajuda humanitària a persones desplaçades i a la població civil d’Ucraïna.

A més, Damm ha organitzat una recollida de llibres entre col·laboradors i col·laboradores de la companyia en el marc de la campanya Recicla Cultura, impulsada per la Fundació Servei Solidari, els beneficis de la venda dels quals es destinaran a programes d’alfabetització de persones en risc d’exclusió social.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —