Fragment del documental 'Vull el divorci. 40 anys de la llei', coproduït per Televisió de Catalunya
Fragment del documental 'Vull el divorci. 40 anys de la llei', coproduït per Televisió de Catalunya
Per ACN
Publicat el 13 de maig 2022

‘Montseny, la tragèdia enterrada’, ‘Vull el divorci. 40 anys de la llei’, ‘El caso Wanninkhof – Carabantes’, ‘Terres de cinema’ i ‘El Rei. Joan Carles I, mitja vida a Marivent’ són alguns dels finalistes al ProDocs. Un jurat format pels socis de ProDocs (Associació de Productors de Documentals) ha anunciat les vuit produccions finalistes, quatre de les quals competiran a millor documental i quatre, a millor sèrie documental televisiva del 2021. El veredicte de la novena edició s’anunciarà durant la inauguració del DocsBarcelona el 18 de maig a l’Aribau Cinema.

Els finalistes en la categoria de millor documental televisiu són ‘El caso Wanninkhof – Carabantes’, produït per Netflix i Brutal Media i dirigida per Tània Balló; ‘La flota de Indias’, produïda per Inicia Films, Pecado Films, Virtual Art, True Day Films i RTVE, i dirigit per Antonio Pérez Molero; ‘Montseny, la tragèdia enterrada’, produïda per La Kaseta Ideas Factory i TVC, i dirigida per David Fontseca, i ‘Vull el divorci. 40 anys de la llei’, produïda per Televisió de Catalunya i La Lupa Produccions Audiovisuals, i dirigit per Marta Palacín.

En la categoria de sèries documentals televisives els finalistes són ‘Cos pés na Terra’, produïda per Filmax i Corporación Radio e Televisión de Galicia, i dirigida per Diego Guerrero Sande; ‘El Rei. Joan Carles I, mitja vida a Marivent’, produïda per MOM Works i IB3, i dirigida per Marta Hierro i Núria Abad; ‘Terres de cinema’, produïda per l'Andana Audiovisual, Lof Media i À., i dirigida per Fran Ruvira, i ‘¿Dónde está Marta?’, produïda per Cuarzo Producciones (Banijay) i Netflix, i dirigida per Paula Cons.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —