Imatges de l'aeroport de Kabul
Per EFE
Publicat el 22 d’agost 2021

Set civils afganesos han mort enmig de la caòtica situació que es viu davant l'aeroport de Kabul, on milers de persones intenten accedir a aquesta terminal, segons ha informat aquest diumenge el Ministeri britànic de Defensa, sense més detalls sobre com han estat les morts.

"Els nostres pensaments estan amb les famílies dels set civils afganesos que tristament han mort entre la multitud a Kabul. Les condicions sobre el terreny continuen sent d'extrem desafiament", ha assenyalar un portaveu de Defensa en un comunicat. La font ha puntualitzat que els britànics fan "tot el possible" per gestionar la situació de la "manera més segura possible".

L'operatiu del Regne Unit per a evacuar als seus nacionals i ciutadans afganesos compta amb el suport de 600 forces britàniques, entre elles paracaigudistes de la 16 Brigada d'Assalt Aeri, i d'un reduït nombre de funcionaris del ministeri de l'Interior.

L'ambaixador britànic a l'Afganistan, Laurie Bristow, ha traslladat la seva missió a un centre d'emergència a l'aeroport per a supervisar personalment els visats.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —