- vídeos -
ras i curt
Per Laura Valenzuela
Publicat el 20 de març 2022
Duració 5'47

De dinàmiques familiars en podem parlar tots; volguem o no, siguin quines siguin les circumstàncies, tothom en té. És una temàtica de llicència col·lectiva. És per això que aconseguim connectar tan bé (ja sigui per experiència pròpia o propera) amb aquest tipus d'històries. De les que t'adones abans són aquelles amb els teus germans, persones que oscil·len constantment entre amics i enemics, amb qui comparteixes els primers anys de la teva vida i, per tant, les primeres discussions i baralles.

Aquesta és la història de tants de nosaltres. En aquest cas, la de l'Arthur, un noi amb gran passió pel kung-fu. Tot i així, la seva germana petita sembla tenir un talent natural per a aquest esport. Això provoca que sigui ella qui rep tot l'apreci per part del seu pare, absent quan es tracta del fill gran. 

Es tracta de la sensació de perdre una competició que no saps ben bé quan va començar, ni per què continua. Una batalla invisible i sense fronts marcats, però sí amb conseqüències i víctimes. Primer en néixer, primer en caure. Però, quan ens fem grans, podem arribar a adonar-nos que, en realitat, la guerra no era entre germans, i que no sempre és culpa de l'altre. 

First Born és un curtmetratge de 2020 dirigit per Justin Bruce Lee, resultat d'un projecte entre companys d'universitat.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —