Cartell dissenyat per Isaac Guzmán (@_isaacguzmaan)
Cartell dissenyat per Isaac Guzmán (@_isaacguzmaan)
Cartell dissenyat per Isaac Guzmán (@_isaacguzmaan)
Publicat el 17 de novembre 2023

Després de dues temporades d'èxit amb més de 80 mil visualitzacions acumulades, Alberto Gadel (@albertogadel) i Gal·la Castelltort (@kindagalins) estrenen demà la tercera temporada del pòdcast Sap Greu Tan Jove. El projecte de Canal Malaia torna a YouTube amb 10 episodis inèdits, 5 més que en les dues fornades anteriors. Tindran una durada d'entre 30 minuts i 1 hora i inclouran diverses innovacions de format.

@mulletarito nenes, el 18/11 tornem amb la TERCERA TEMPORADA! 🧑🏻‍❤️‍💋‍🧑🏻🩷🤭🎙️ #estiktokat ♬ original sound - sap greu tan jove

"Parlarem una mica de temes molt semblants: odiar els homes, de la nostra generació, de problemes de ser guapa... és a dir, els temes són temes d'interès per a la nostra generació, les nostres girls i els nostres gais que ens estimen", avança Alberto Gadel al Diari de Barcelona. "Aquesta temporada és per mostrar tot el que portem a dintre, tot el que sabem fer, per això ens ho estem intentant currar a saco", continua relatant.

El plat fort de la nova temporada, però, serà la introducció de convidats als capítols. Malgrat que Gadel reconeix que a la primera temporada ja van tenir dues convidades "súper xules", assenyala que en aquesta nova temporada "el contingut gira entorn de la persona convidada, perquè fins ara era com que portàvem algú i parlàvem d'un tema en concret, però ara el que estem fent és portar algú i parlar d'aquella persona".

De moment, els impulsors del pòdcast desestimen revelar els noms d'aquests convidats: "volem que sigui tot una mega sorpresa". No obstant això, els creadors de contingut ja avancen que "són persones súper random: podran haver-hi creadors de contingut, podran haver-hi músics, podrà haver-hi gent normal del carrer... en definitiva, gent que ens sembli que té alguna cosa a dir o que encaixa amb la nostra vibe".

La nova imatge del projecte audiovisual ha sigut a càrrec de l'artista Isaac Guzmán (@_isaacguzmaan). "La Gal·la i l'Albert volien que fos el més orgànic possible, un contingut lleuger i divertit, com el pòdcast", apunta Guzmán. L'artista platjarenc considera que la il·lustració "és una invitació a passar-ho bé, a desconnectar una estona i a riure amb dues persones joves parlant de crisis existencials, nois, amor... simplement riure una estona".

Sense haver acabat de gravar aquesta darrera temporada, Alberto Gadel ja pronostica que "no serà l'última". El jove influencer confia en el fet que la tercera temporada "vagi súper bé, que sigui xulíssima i viralíssima i que a tothom li encanti".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —