- podcasts -
Per Laia Carpio i Enia Pallarès
Publicat el 02 de març 2024

Benvinguts de nou a Sobre l'escenari! Aquesta setmana parlem sobre llibres que s'han adaptat al teatre i posem el focus en l'obra Esperant Mr. Bojangles, que podeu veure al teatre Poliorama. Durant aquesta mitja horeta que esperem fer-vos companyia, fem un repàs de les adaptacions teatrals de llibres icònics que han marcat el món de l'espectacle, fent menció especial a les que podeu anar a veure a Barcelona perquè no us en perdeu cap!

Després, ens llancem de cap a Esperant Mr. Bojangles: us expliquem què ens ha semblat l'obra i la marca que ens ha deixat —espòiler: ens ha agradat molt— i comptem amb declaracions de Sílvia Abril i Lluís Villanueva, que relaten què significa per ells la història d'Esperant Mr. Bojangles i alguna "anecdotilla".

A més a més, aquí ve la millor part: conversem amb Lua Amat, actriu que dona vida a la filla de la família de l'obra. La Lua té 19 anys, i potser us sona perquè fa de Patri a la sèrie Com si Fos Ahir de TV3. Amb ella parlem sobre la seva experiència al món del teatre per acabar parlant sobre com va descobrir que els Reis són els pares —esperem que cap nen llegeixi això—.

Finalment, us portem una mica d'actualitat i us expliquem què serà "El Sant Jordi del Teatre", i com sempre, acabem l'episodi repassant l'agenda cultural dels pròxims dies.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —