-
Publicat el 15 de setembre 2022

Com a persona a qui l'apassiona mirar sèries, i que va mirar Joc de Trons religiosament (i encara torno a mirar alguns capítols concrets de tant en tant), sabia, abans que arribés i tot, que seria igual o pitjor amb La Casa del Drac. Perquè ja em va passar fa dos mesos amb The Summer I Turned Pretty, i abans amb Stranger Things o Umbrella Academy

Perquè per començar una sèrie nova necessito tenir un coneixement previ sobre de què anirà (si l’acaben d’estrenar doncs evidentment, no) o sobre qui són els personatges i amb qui acaben a la sèrie o si els puc agafar ‘carinyo’ o no, perquè moriran o deixaran la sèrie a mitja temporada. 

Abans que s'estrenés el primer capítol de la Casa del Drac ja sabia com acabaria la cançó de gel i foc. Perquè vaig fer molta recerca. I vaig mirar el tràiler massa vegades pel que una persona corrent li semblaria normal. I després que s'estrenés el primer capítol, i de veure com evolucionaria la situació, necessitava conèixer tots els detalls de la família. I durant una tarda la meva cerca de Google va consistir en:

“Rhaenyra Targaryen heir” (L'hereu de Rhaenyra Targaryen)

“Significant deaths on the Song of Ice and Fire” (Morts significatives a la cançó de Gel i Foc)

“Will Daemon Targaryen die?” (Morirà en Daemon Targaryen?)

"Who is Deanerys Targaryen great-great-great grandfather?" (Qui es el rerererevesabi de la Daenerys Targaryen?)

“Rhaenyra Targaryen partners” (Parelles de Rhaenyra Targaryen)

@multifandom.stans1 so true harwin #houseofthedragon #rhaenyratargaryen #hotd ♬ original sound - multistans

I abans que acabés m’havia recorregut des d’Aerys II Targaryen, el conegut rei boig, fins al mateix Aegon Targaryen, el conqueridor dels set regnes. I, excepte pels detalls que volia anar coneixent de mica en mica, sabia perfectament quins van ser els dos bàndols de la guerra civil i qui hi havia en cadascun. I actualment, anant pel capítol quatre (o cinc) de la sèrie ja sé quins personatges odiaré. Algun d’ells encara no ha ni nascut a la sèrie, amb això ho dic tot.

L’altre “part, concepte” que col·labora en fer créixer la meva obsessió són les xarxes socials. Perquè abans que comenci, l’algoritme ja sap el que vol que acabi sent la meva obsessió. Sobretot certs personatges en concret. I sé que no soc l’única quan veig a TikTok que hi ha gent que fa aquests vídeos perquè persones com jo els consumim.

@imperfectamente.arte 🛐🛐 #gameofthrones #targaryen #juegodetronos #lacasadeldragón #houseofthedragon #targaryenfamily #edit #parati #art #corona #princesa #imperio #reina #daenerystargaryen #rhaenyratargaryen #daemontargaryen #dragon #lanister #viral #fyp ♬ sonido original - series.iconic

Sobretot són tik toks dels personatges masculins turmentats. Perquè ja ens va passar amb l’Eddie d’Stranger Things; i des de fa un mes les xarxes estan obsessionades amb Daemon Targaryen. I, per què enganyar-nos, jo també ho estic. Hi ha dues menes d’obsessionades amb aquest personatge: les que creuen que podrien canviar la seva sociopatia amb amor i les que diuen que no es pot canviar, però l’adoren igualment.

@_aegon MY MANN #daemontargaryen #daemontargaryenedit #houseofthedragon #hotd #gameofthrones #got #fyp #foryoupage ♬ original sound - Aegon

Després de fer la recerca exhaustiva i que entre TikTok i Twitter m’acabin consumant l’obsessió, durant el temps que duri la sèrie hauré d’estar pendent dels capítols d’estrena, de les entrevistes del càsting i de cada un dels fanarts i vídeos que surten a xarxes. De les teories del que passarà i del que està passant. Perquè, ser fangirl i obsessionar-te amb una sèrie no és fàcil. I ara que torna la temporada de sèries encara menys.

@inessdfl aaand the unhealthy obsession is back #devinelapersonne #gameofthrones #houseofthedragon #rhaenyratargaryen #gotfan #houseofdragons #fyp ♬ original sound - mae

Les obsessions duren fins un temps després que s’acabi la temporada, i generalment acaben amb un desperdici (o segons la meva opinió, una inversió) de diners en marxandatge sobre les sèries o pel·lícules. Però ara mateix tocarà anar empalmant sèrie rere sèrie perquè les plataformes s’han tornat a posar en marxa.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —