Oques Grasses a l'actuació del 2 de maig a Girona
Oques Grasses a l'actuació del 2 de maig a Girona
Per ACN
Publicat el 28 de setembre 2021

Oques Grasses posarà punt i final a la gira de presentació del seu disc A tope amb la vida amb un espectacle sense restriccions al Palau Sant Jordi el 28 de gener del 2023. Es tracta de La gent que estimo, que també servirà per celebrar els primers deu anys de trajectòria del grup osonenc. Amb aquest concert, el grup aspira a ser la primera formació en actiu de parla catalana que omple l'aforament del recinte i una de les poques formacions catalanes en aconseguir-ho. A tope amb la vida es va publicar al maig d'aquest any i suma mig milió d'oients mensuals a Spotify i 20 milions de reproduccions a les plataformes digitals. A més a més, el disc sencer s'ha reproduït una mitjana de 500.000 vegades al mes.

El disc es manté des de fa quinze setmanes a les llistes de vendes de l'Estat i va suposar l'entrada més forta en la setmana de la seva publicació ocupant el quart lloc. La cançó més reproduïda a les emissores de ràdio catalanes és Bye bye. També és l'últim videoclip que va publicar el grup a Youtube. Bye bye compta ja amb quasi un milió i 200 mil visualitzacions a la plataforma.


Per la seva banda, Fans del sol, publicat fa dos anys i mig, suma 56 milions de reproduccions només a Spotify i dos singles d'or, i ha esgotat les entrades de tots els concerts que ha ofert des del 30 de maig.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —