Un dia de partit al Palau Blaugrana sota aquesta cúpula
Un dia de partit al Palau Blaugrana sota aquesta cúpula
Per Joan Calaf , Jordi Grífol Álvarez i Roger Palós Tarragó
Publicat el 18 d’abril 2022

El Palau Blaugrana és un pavelló amb 50 anys d’història, que el Barça preveu enderrocar per construir-ne un de nou més gran i modern: el Nou Palau. Aquest és un projecte ple d’incerteses, tot i que el club es mostra confiat a construir-lo en el si de l’Espai Barça. Aprofitant l’efemèride, però, des del Diari de Barcelona hem volgut fer un reportatge parlant amb personatges clau del Palau: llegendes, jugadors en actiu, afició i l’entorn.

Aquest reportatge interactiu compta amb les històries del llegendari jugador d’hoquei Jordi Vila-Puig, el mític jugador de basquetbol Manolo Flores, l’actual porter de futbol sala, Miquel Feixas, i l’extrem d’handbol Aitor Ariño. També comptem amb la veu del bàsquet català, Jordi Robirosa, i l’ànima del Palau: els Dracs, representat pel seu fundador, Toni Valle; la Penya Meritxell; la directora artística de l’equip d’animadores Dream Cheers, Eva Martínez; i l’speaker del Palau, Bernat Gascón. Per acabar, la vicepresidenta de l’àrea institucional del club, Elena Fort, ens explica les perspectives del nou projecte, amb els reptes que s’afronten.

El Palau: 50 anys d'històries
Jugadors, exjugadors i gent vinculada al Barça ens expliquen sentiments, vivències i emocions viscudes al Palau Blaugrana
Enter
keywords
— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —