- vídeos -
Paunezz i Ven'nus publiquen el single 'Cases als arbres', un cant generacional que ja havien interpretat en concerts
Per ACN
Publicat el 04 d’abril 2024

Els artistes Paunezz i Ven'nus han anunciat aquest dijous la publicació del single conjunt sorgit de la col·laboració dels dos músics Cases als arbres. La peça es presenta com un cant generacional que aborda el "sense sentit" de viure en un pis minúscul en una ciutat gegant. A banda del single, la col·laboració dels dos artistes també és visual amb un videoclip rodat en un terrat barceloní.

Es tracta d'una cançó que Paunezz i Ven'nus ja havien cantat en directe en més d'una ocasió. Ara, però, els dos artistes han decidit enregistrar i publicar la peça. La novetat musical de Paunezz arriba acompanyada de dos concerts: el 8 de maig a la Casa Orlandai de Barcelona i el 7 de juny a la Sala Estraperlo de Badalona.

Segons ha explicat la discogràfica en un comunicat, la cançó s'emmarca en joves que pateixen per ser la primera generació que viu pitjor que els seus pares i en les diverses crisi que s'han patit en els darrers temps.

"Veiem centenars de persones, però no coneixem els nostres veïns de davant; quilòmetres d’asfalt, però un pis de 60m2… Doncs va, preguntem com ho fan Paunezz i Ven’nus: Hem de viure en un pis petit en una ciutat tan gran? Hem de viure, de fet, a les ciutats? Hem de trobar sentit a allò que no ens en fa? I si poguéssim tornar a viure a la casa de l’arbre del terreny dels avis?", s'han qüestionat.

La lletra de la cançó va ser escrita fa diversos anys per Carles Pauné. El tema arriba després que Paunezz hagi publicat fa diverses setmanes la singular versió de la tradicional La cançó del lladre.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —