El Petit de Cal Eril publica el seu nou disc 'N.S.C.A.L.H'
Per Redacció
Publicat el 18 de setembre 2021

Darrere de les sigles que componen el nom del nou disc d'El Petit de Cal Eril s’amaga la frase “No Sabràs Com Acabarà La Història”. La banda que s’ha consolidat com a nom clau de l’escena musical de l’última dècada amb un discurs propi i únic. El disc és una mostra de la seva constant recerca de canvi resumida en la seva trajectòria dels últims cinc anys, en els que ha produït La Força (2016), "△“ (2018) i Energia fosca (2019).

Aquests tres discos han estat presentats en els principals festivals i escenaris del país, però també en llocs remots i ocults on han pogut donar llibertat a l’univers místic on té lloc la seva música i que queda representat en la portada d’aquest nou projecte, un oli sobre tela de David de las Heras. 


El vinil del nou disc “N.S.C.A.L.H”. El Petit de Cal Eril.

N.S.C.A.L.H transita entre la temporalitat de la història i la relativitat del temps, reflexionant sobre conceptes con l’instant, el moment i l’efímer davant de l’etern. La banda obre la seva perspectiva a nous horitzons inesperats que comprenen línies de baix o melodies de veus espacials, entre d’altres, dotant totes les cançons de sons extravagants que les  converteixen en candidates a grans hits. El disc, tot i ser deliberadament curt en minutatge, és plural i divers en colors, canvis i moments, amb una gran multitud d’estímuls imprevisibles, recordant-nos al cicle de la nostra petita i irrepetible història. 

El Petit de Cal Eril es converteix en una germandat còsmica composta per Joan Pons (veu i guitarra L), Jordi Matas (guitarra R, teclats i mescles de l'album), Dani Comas (baix), Ildefons Alonso (bateria) i Artur Tort (teclats). El disc ha estat enregistrat i produït entre tots a Casafont, un estudi de muntanya al Solsonès, i masteritzat a Brooklyn per Joe Laporta. Del disc ja s'han avançat alguns videoclips: Cauen les estrelles, Non tornerai , Cap a tu i Ara o mai . El disc sencer el podeu escoltar a Spotify i en altres plataformes. 

En directe, N.S.C.A.L.H. torna amb un nou espectacle amb una instal·lació de l’artista lumínic David Giribet (Calidos360 i Hexxadom) i Albert Carreras (Nouled Studio) que s'acaba d'estrenar amb excel·lents crítiques al Mercat de Música Viva de Vic. Aquestes són les primeres dates confirmades de la gira de tardor:

  • 18/9 Arenys de Munt – Festival Re-vers 
  • 26/9 Maria de la Salut - Claustre
  • 2/10 Balaguer – Castell Formós / Festival Forma 
  • 15/10 Sant Cugat del Vallès – El Siglo 
  • 23/10 Berga – Teatre Municipal 
  • 5/11 València –Teatre la Plazeta
  • 14/11 Manresa – Teatre els Carlins
  • 26/11 Girona – Teatre Municipal / Neu! Festival / Temporada Alta
  • 27/11 Capellades - Teatre la Lliga
— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —