Piqué i Ibai durant el video de presentació
Per EFE
Publicat el 02 de setembre 2021

El jugador del Barça Gerard Piqué serà l'amo d'un equip de la Superliga de League of Legends (LoL), organitzada per la Lliga de Videojocs Professional (LVP), després d'obtenir la plaça de l'eMonkeyz, que acabava de pujar a la màxima categoria estatal.

Piqué dirigirà els passos de l'equip amb el creador de contingut Ibai Llanos. "Comencem un viatge en el qual crearem un club, més endavant anunciarem el nom i el logo, encara que ens agradaria que la gent pogués participar en aquesta elecció", ha dit el central blaugrana en un vídeo penjat a les seves xarxes socials.

"L'arribada d'Ibai i Piqué a la Superliga és un pas important per al creixement d'aquest sector. Des de la LVP estem convençuts que aportaran tot el seu coneixement i passió per fer una Superliga encara més gran i per consolidar la lliga com un referent indiscutible a escala europea", ha explicat Jordi Soler, director general de la LVP.

La Superliga va tancar la temporada d'estiu amb gairebé cinc milions d'espectadors acumulats i la competició va superar els 2,6 milions d'hores vistes, un 39% més que l'estiu del 2020.

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —