[#if caratula??]
  [#if caratula?is_hash]
    [#if caratula.alt??]
      ${caratula.alt}
    [/#if]
  [/#if]
[/#if]
Publicat el 14 de gener 2021

Totes les persones que portem ulleres ens hem trobat amb un dilema al llarg d’aquesta pandèmia derivada de la Covid-19, especialment ara que està fent tant fred: anar amb ulleres i no veure res perquè les portes entelades per culpa de la mascareta o no portar-les i no veure res pel problema òptic de cadascú.

Però encara n'hi ha més, perquè a banda de jugar-nos la vida cada vegada que creuem el carrer, també existeix el problema de semblar uns maleducats. Quants hem rebut últimament un missatge d’algun conegut “Hola! Avui t’he saludat i no m’has contestat”? O, si no ha estat així, almenys, hem sentit angoixa que això pogués passar.  

Per altra banda, està el tema de la inseguretat. Em prendran seriosament si vaig a una entrevista de feina o a un examen amb les ulleres entelades? Malgrat això, no tot són problemes, ja que ens ajuda a passar desapercebuts quan no volem saludar el típic veí pesat que no para de parlar quan et veu pel barri. Arran d’aquest malson pandèmic, s'han compartir tota mena de trucs i consells a les xarxes socials. Fins i tot, algú ha demanat als Reis d'Orient que no se li entelin les ulleres:

Estimats Reis d’Orient, pic.twitter.com/bbfNaC1zN8

Com que hem vist que els Reis no ens han concedit aquest desig, a continuació us exposem alguns trucs que hem trobat:

1. Fregar els vidres amb una pastilla de sabó sec (poc recomanable perquè pot danyar les ulleres).
2. Posar una tireta o esparadrap per sobre de la mascareta per evitar que surti l'aire per dalt, com es mostra en aquest vídeo:

3. Fregar un tros de patata al vidre de les ulleres i després netejar bé les restes amb un paper.

Pels més escèptics també hi ha altres solucions com els esprais i gels anti baf, que es poden trobar a farmàcies i botigues especialitzades i, fins i tot, tovalloletes específiques i vidres anti baf per combatre aquest problema.

Per últim, també hi ha qui recomana esprais similars al de la marca Cressi que fan servir nedadors i bussejadors professionals. 

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —