Furos Baco a la zona de la Mediterrània de PortAventura
Per Redacció
Publicat el 25 de setembre 2021

Els sis hotels del complex PortAventura World, que sumen un total de 2.300 habitacions, acceptaran pagaments amb la criptomoneda bitcoin a partir de la temporada que ve, el 2022.

Així ho ha anunciat la companyia en un comunicat, en el qual el seu director general de Negoci, David García Blancas, destaca: "L'impuls d'iniciatives com aquesta ens permet estar alineats amb les últimes tendències i satisfer les necessitats dels nostres clients, aspectes imprescindibles per reforçar la nostra posició d'empresa líder i innovadora en la indústria d'entreteniment".

"Els clients que ho desitgin podran fer les seves transaccions de forma àgil, senzilla i segura utilitzant bitcoin: aquesta serà la moneda virtual que s'admetrà en un primer moment", indica PortAventura en la seva nota de premsa.

En concret, serà en les recepcions dels sis establiments hotelers del centre vacacional, on es podrà pagar mitjançant bitcoin.

PortAventura explica que està invertint en "iniciatives de transformació tecnològica i digital amb la finalitat de seguir evolucionant cap a un model de gestió en línia amb les tendències de consum més actuals".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —