Premis
Per Redacció
Publicat el 30 de setembre 2021

Betevé ha guanyat el Premi de Comunicació Local en la categoria de mitjà digital. El guardó reconeix els mitjans de proximitat, per la seva creativitat, talent i trajectòria. També n'eren finalistes La Veïnal i el Diari de Barcelona.

Premis recuperats

La Xarxa Audiovisual Local va recuperar els Premis de Comunicació Local 2020; no se celebraven des del 2013. Els guardons remarquen la feina diària dels i les professionals dels mitjans locals. Al certamen s’han presentat 104 projectes.

El jurat està presidit per Juan Cal, exdirector executiu del Grup Segre, i Josep Maria Martí, director de l’Observatori de la Ràdio,  n'és el secretari. El completen Montse Abad, productora independent de televisió; Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Noemí Cuní, periodista i vicepresidenta del Clúster Audiovisual de Catalunya; Pep Vilar, director d’Informatius de TVE i, Alba Tosquella, directora de Comunicació i Màrqueting de la Fundació Catalunya La Pedrera.

Betevé, en vaga

Es dona el cas que, coincidint amb el premi, la plantilla de betevé ha fet la darrera d'una sèrie de quatre jornades de vaga parcial iniciada el 23 de setembre. El Comitè d'Empresa protesta contra l'acomiadament de nou treballadors al juliol, dels quals en demanen la readmissió. També denuncien el 'pla de xoc' per reequilibrar les finances de la televisió pública que preveu la direcció, i que comportaria retallades de sou i de treballadors. 

El comitè ha fet públic un manifest en què reivindiquen la seva feina i "i la importància de disposar de la gent i els mitjans necessaris per fer-la".

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —