- podcasts -
Per Cristina Benito , Laia Abad i Júlia Gómez
Publicat el 09 de març 2024
Som la Júlia Gómez, l'Arlette Suriñach, la Laia Abad i la Cristina Benito i us convidem a descobrir tot sobre celebrities, moda, música i molt gossip. Si voleu conèixer tot sobre aquest món, esteu al lloc ideal, us acollirem de la millor manera!

L'episodi de Gurl Talk d'aquesta setmana s'inicia amb el drama dels amors i desamors, destacant els darrers esdeveniments de la vida de Nicki Nicole i la seva relació amb Peso Pluma. La cantant argentina ha confirmat la ruptura després d'una infidelitat per part de l'artista mexicà, expressant el seu dolor i decepció públicament. Aquesta situació ha generat un gran rebombori a les xarxes socials, amb comentaris i opinions dividides sobre el respecte en les relacions.

Tot seguit, entrem en el món de la música amb la polèmica cançó de Dani Martín dedicada a Ester Expósito. L'artista ha trencat el silenci mitjançant una peça sobre la seva suposada admiració per l'actriu. Això ha desembocat en un debat sobre el cantant: quins són els veritables motius i interessos darrere aquesta cançó?


En el món dels enllaços romàntics, destaquem les noves parelles del moment: Harry Styles i Taylor Russell, i Dua Lipa i Callum Turner. A través de detalls sobre les seves trobades, us posem al dia sobre com aquestes relacions han captivat l'atenció del públic i la premsa de tot el món.

En la secció de cinema, comentem les últimes estrenes, incloent-hi la nova pel·lícula d'espionatge Argylle amb la participació de Dua Lipa, i el biopic sobre la vida de Bob Marley, One Love, que malgrat les crítiques, ha atret l'audiència amb la representació del llegat del músic jamaicà.

Per acabar, ens endinsem en el món de la moda amb una cobertura exclusiva de la Milan Fashion Week, destacant les col·leccions i tendències més rellevants presentades durant l'esdeveniment. A més, analitzem la polèmica entorn de la venda del teu iris a canvi de criptomonedes, debatent sobre la seva legalitat i implicacions ètiques.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —