Trasllada el seu malestar a l'Arquebisbat per la "desproporcionada" concentració de persones a la Sagrada Família
Per ACN
Publicat el 08 de novembre 2020
Temps de lectura 3 minuts

La Direcció General d'Afers Religiosos, dins del Departament de Justícia, portarà al Procicat una proposta per limitar a un centenar de persones l'aforament en actes religiosos. Justícia ha informat que ho farà per evitar "noves concentracions multitudinàries" com la d'aquest dissabte a la Sagrada Família, que va reunir unes 600 persones.

Aquesta limitació se sumaria a l'actual del 30% de l'aforament en actes religiosos i s'aplicaria "malgrat es facin en espais amb gran capacitat". El Departament, a través d'Afers Religiosos, ha traslladat el seu malestar a l'Arquebisbat de Barcelona per la "desproporcionada i inoportuna" concentració de persones en la beatificació d'aquest dissabte i ha fet una crida a la responsabilitat.

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ja havia apuntat aquest diumenge en una entrevista a 'Catalunya Ràdio' que s'haurien de revisar els criteris quan es tracta d'esglésies grans que congreguen centenars de persones.

L'acte va comptar amb la presència del director general de Dret i d'Entitats Jurídiques de la Generalitat, Xavier Bernadí, així com la del tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona Albert Batlle i del comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religió del consistori, Khalid Ghali.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —