Promoció d’habitatges socials de Cornellà de Llobregat realitzada per l'estudi d'arquitectes Peris+Toral
Promoció d’habitatges socials de Cornellà de Llobregat realitzada per l'estudi d'arquitectes Peris+Toral
Per ACN
Publicat el 15 de juliol 2022

Els arquitectes Peris+Toral han rebut aquest dimecres el Premi d’Arquitectura Espanyola 2021 per una promoció d’habitatges socials de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). El Consell Superior dels Col·legis d’Arquitectes d’Espanya ha atorgat aquesta distinció per una construcció que vol aconseguir “racionalitat” i “flexibilitat”.

Els arquitectes Ramon Bosch i Elisabet Capdeferro han rebut el Premi Compromís de valors socials per l’edifici Bloc 6x6 de Girona i Patricio Martínez, Maximià Torruella i Luis Miguel han rebut el Premi Professió de valors professionals per l’edifici UCI-Covid del Parc Sanitari Pere Virgili de Barcelona. Carles Enrich s’ha emportat el Premi Re de rehabilitació per l’Espai Santa Eulàlia de Gironella (Berguedà).

Els Premis d’Arquitectura del Consell Superior dels Col·legis d’Arquitectes d’Espanya (CSCAE) han anunciat aquest divendres la primera edició dels renovats guardons. Durant la gala, l’arquitecta catalana Carme Pinòs ha rebut ex aequo la Medalla d’Or d’Arquitectura que reconeix les millors trajectòries professionals en l’arquitectura i urbanisme. L’arquitecte Carlos Puente ha rebut el mateix reconeixement.

Entre les obres guardonades pels seus valors hi ha el Premi Sostenibilitat i Salut de valors universals que ha rebut la reforma dels espais públics de l’Esplanada de l’Horitzó a Pontevedra (Galícia) de l’arquitecta María Fandiño. També el Premi Nova Bauhaus als valors culturals i artístics per Emilio Manuel Tuñón pel Museu d’Art Contemporani Helga de Alvear de Càceres (Extremadura). Finalment, el Premi Hàbitat de valors bàsics de l’Arquitectura i l’Urbanisme pels arquitectes Santiago Vives i Sanfeliu, Tomás Montis Sastre i Adrià Clapés Nicolau i el projecte de la residència geriàtrica Son Caulelles de Pòrtol (Illes Balears).

En el terreny de les distincions, els arquitectes de l’estudi Archikubik Miquel Àngel Lacasta i Codorniu, Carmen Santana Serra i Marc Chalamanch i Amat han estat reconeguts amb el Premi Urbanisme Espanyol 2021 per l’Agrociutat Gagarine Truillo a Ivry-sur-Seine (França). Javier García-Solera ha estat distingit amb el Premi a la Permanència 2021 per l’Aulari 3 de la Universitat d’Alacant. Els projectes guanyadors dels premis han estat seleccionats per un jurat entre un total de 650 propostes.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —