La recepta de Gessamí Caramés: les postres de TV3 amb accent de les Terres de l'Ebre - Diari de Barcelona
- vídeos -
Perfil
La recepta de Gessamí Caramés: les postres de TV3 amb accent de les Terres de l'Ebre
Publicat el
20 de febrer 2021
“Mentre que els meus companys es gastaven diners en una càmera, jo me’ls gastava en motlles per a fer pastissos”, diu Gessamí. La pastissera del Cuines ens explica el canvi de rumb que ha fet la seva vida des que forma part dels migdies a TV3. Actualment, la pastisseria Fruben recull les seves creacions, les quals tenen gran demanda entre els seguidors més fidels.
Acompanyem Caramés a l’obrador on treballa perquè ens expliqui el rerefons de la professió i la recepta del seu èxit.
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
Retorn De Trump
Jordi Juan: “Mai abans els homes més rics del món havien controlat l’administració estatunidenca”
22 de gener de 2025