- vídeos -
Captura del curtmetratge
Publicat el 24 de setembre 2022

La dansa és una activitat física per assolir una expressió corporal dinàmica, plena de moviment i que trenca amb tota acció rutinària. Depenent de la música, els ballarins es mouran més de pressa, o més lent, faran servir unes parts del cos o bé unes altres. La professionalització d’aquesta disciplina artística és molt complicada, i, en general, tot i que cada cop menys, està envoltada de prejudicis de gènere, de color de la pell, de pes, etc. El curt Cazatalentos es pregunta: és la dansa inclusiva? 

El director José Herrera va guanyar el premi Goya a millor curtmetratge d’animació el 2019 estirant aquest fil. El "gran Dominique" és un caçatalents que va a la recerca d’una nova ballarina que revolucioni el món de la dansa parisenca, però no aconsegueix trobar-la, ja que totes les que veu li resulten mediocres. A la tornada a casa, tanmateix, veu actuar a una ballarina de flamenco que li farà girar la truita.

Després d'una aposta que creu segura, un petit detall el sorprendrà a ell i al públic l'admira a París. El curt, però, ens recorda que amb empenta, a dansa no entén de normativitat. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —