Rosalía durant el primer concert a Barcelona del Motomami World Tour
Rosalía durant el primer concert a Barcelona del Motomami World Tour
Rosalía durant el primer concert a Barcelona del Motomami World Tour
Publicat el 28 de juliol 2022

La cantant Rosalía ha complert els desitjos dels seus seguidors i seguidores aquesta matinada ha publicat Despechá, la que per molts és la cançó de l’estiu. Després d’haver recorregut tot el territori peninsular amb el seu Motomami World Tour, fou en el concert d’ahir a Bilbao on va confirmar el llançament del hit.


La primera vegada que els fans de Rosalía van escoltar Despechá va ser a Almeria el passat 6 de juliol, amb la inauguració del tour mundial del seu últim àlbum Motomami -del qual l’expresident americà Obama i l’espanyola Belén Esteban s’han confessat fans-. Gràcies a Tiktok, la cançó es va fer viral. Setmanes després, la cantant va publicar un petit fragment del tema -al voltant d’uns 30 segons- perquè la cançó no parés de sonar i consolidar així la seva fama.

Des que va estrenar-se, s’ha especulat molt sobre aquest hit. Per començar, els fans no sabien quin era el seu títol i dubtaven entre De lao a lao -per la seva repetitiva frase “Lo muevo de lao’ a lao’, y otro lao’”- i Despechá, que la cantant havia proposat a xarxes. Al concert de Madrid Rosalía va preguntar els seus fans quin dels dos preferien, batejant definitivament la cançó com la coneixem avui.

També s’havia sospitat si hi hauria alguna col·laboració amb la catalana Bad Gyal -pel fragment “Ya decidí que esta noche se sale, con to’as mis motomamis, con to’as mis gyales’-, tot i que al final no ha estat així.

 

 

Només queden dues dates del Motomami World Tour a l’estat espanyol: aquest divendres a La Corunya i dissabte a Palma. Després començarà la gira mundial per Llatinoamèrica, Amèrica del Nord i finalment Europa, acabant el 18 de desembre a París.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —