Fotograma del videoclip d'"Ateo"
Publicat el 08 d’octubre 2021

Aquest divendres s'ha publicat, per fi, l'esperada col·laboració d'un dels duos més potents de la indústria musical actual: Nathy Peluso i C. Tangana. La cançó, amb ritmes de bachata i batejada sota el nom Ateo, s'ha estrenat conjuntament amb un videoclip passional i sensual. El vídeo està gravat majoritàriament a la Catedral de Toledo i reflecteix la forta química entre els dos cantants, que ballen i s'agafen intensament.


Per evitar segons quins debats i potser crítiques en el moment de la publicació del videoclip, el cantant madrileny va publicar fa dos dies un vídeo previ a tall de tràiler en què personatges coneguts debatien sobre si eren lícites algunes de les imatges del videoclip. Al vídeo previ hi participen Cayetana Guillén Cuervo, Josep Pedrerol i Brays Efe, que debaten sobre escenes que apareixen al videoclip com C. Tangana estirant els cabells de Peluso o la mateixa Peluso, nua, agafant el cap de decapitat de C. Tangana amb una mà. 

Amb tot, l'expectativa de polèmica creada amb el tràiler no ha estat tal. El videoclip del tema és sexy, seductor i ardent, però més enllà d'estirar cabells o d'haver-hi un cos nu pixelat, no hi ha hagut, de moment, cap gran controvèrsia. Això sí, la producció i direcció del videoclip són realment impecables i enginyoses, pròpies de l'estil del C. Tangana. 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —