Sala Apolo
Per ACN
Publicat el 23 de novembre 2022

La sala Apolo de Barcelona instal·larà un punt lila permanent en tots els esdeveniments de club de dimecres a diumenge. La mesura es posarà en marxa aquest desembre per assegurar un “entorn amable i segur” per a dones i persones LGTBIQ+. El projecte neix de l’acord conjunt per fer front a les violències masclistes i LGTBIfòbiques amb l’Observatori contra l’Homofòbia (OCH) i es tracta del primer d’aquestes característiques en una sala d’oci a Catalunya. 

Comptarà amb una psicòloga que farà la primera atenció i activarà els protocols necessaris davant les heterogènies situacions discriminatòries i de violència, com les violències sexuals, físiques i psicològiques que puguin ocórrer en l’espai.

A més, es coordinarà amb els agents competents per abordar aquestes situacions: davant una agressió masclista o sexual intervindrà el protocol "No Callem". En el cas que l’agressió o discriminació sigui de caire LGTBIfòbic, la persona responsable del punt activarà el protocol de l’OCH elaborat conjuntament amb l’Oficina per la No Discriminació (OND) de l’Ajuntament de Barcelona i el Centre LGTBIQ+ de Barcelona.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —