Pedro Sánchez
Per ACN
Publicat el 29 de juny 2023

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, es reunirà aquest dissabte amb el president ucraïnès, Volodímir Zelenski, a Kíiv en un gest que vol remarcar el compromís de la presidència espanyola del Consell de la UE amb el país. Així, fonts de Moncloa apunten que aquest serà el "primer acte" de la presidència espanyola del Consell, que comença aquest dissabte, per tal de "visibilitzar el suport sense fissures" al país en l'àmbit militar, humanitari i financer.

Les mateixes fonts apunten que Zelenski ha comunicat que té "grans esperances" en la presidència espanyola. Les fonts remarquen que el viatge de Sánchez "és molt simbòlic", i confirmen que el president del govern espanyol també pronunciarà un discurs al parlament ucraïnès.

Després de la reunió amb Zelenski dissabte en el que serà el seu tercer viatge a Kíiv, Sánchez es reunirà diumenge amb el president del Consell Europeu, Charles Michel, a Moncloa i dilluns amb el col·legi de comissaris en el marc de l'inici de la presidència espanyola del Consell de la UE.

Text de Nazaret Romero

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —