Sant Jordi al carrer.
Publicat el 24 d’abril 2021

Aquest matí el Diari de Barcelona s'ha desplaçat fins a la rambla del Poblenou per veure com viuen les primeres hores de la diada els més matiners. Un Sant Jordi en pandèmia i amb regust nostàlgic de les Rambles plenes de gom a gom, la plaça de Sant Felip Neri amb joves festejant i sense somriures tapats per la mascareta. Amb tot, la gent celebra que enguany es pugui sortir al carrer per compartir el que per a molts catalans i catalanes és el dia més bonic de l'any.

Parlem amb diverses persones que passegen per la rambla del Poblenou per saber com encaren la diada. Hi ha qui ja ha regalat un llibre, qui encara no sap quin regalarà, qui fa temps que ja el té comprat i d'altres que opten per regalar roses.

 

Aprofitant l'avinentesa, hem preguntat com va ser el Sant Jordi passat en plena pandèmia i si els va arribar, d'alguna manera o d'una altra, un llibre o una rosa.

 

Ens hem parat davant la llibreria Nollegiu de Poblenou per descobrir si es van llegir els llibres que van rebre el passat Sant Jordi.

 

Aquestes només han estat les primeres hores d'un Sant Jordi diferent, però, en essència, d'un Sant Jordi.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —