Sant Ramon
Per Oriol Boixader Torrescassana , Lluc Perich i Roger Jofré
Publicat el 30 de març 2024

En els pobles petits, com Sant Ramon (la Segarra), les oportunitats de lleure no sempre abunden i sovint la comunitat acaba per trobar solucions enginyoses als forats que deixa la falta de recursos.

Quan l’any 2008 la Unió Esportiva Sant Ramon va fer rodar la pilota per últim cop al camp de terra municipal, ben pocs esperaven que es recuperessin les samarretes verdes que havien vestit amb orgull santramoní durant dècades. Una petita colla del poble, cansada d’haver-se de moure a localitats més grans com Guissona o Cervera per a gaudir del futbol, va optar per posar-hi voluntat, esforç i sacrifici, i ara una nova generació veu l’escut del Sant Ramon lluir sobre el seu pit. 

Què suposa refundar un club de futbol? Fes un clic al reportatge multimèdia per tal de conèixer la història i tots els protagonistes que han fet tornar a rodar la pilota a Sant Ramon.

Per gaudir el reportatge multimèdia a pantalla completa, cliqueu en la imatge que teniu a continuació. Us recomanem que el llegiu des del web. 

Sant Ramon,més que un club
La pilota torna a rodar al poble de la Segarra després de 15 anys sense futbol
Enter
keywords
— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —