sense ni un ral
Publicat el 17 de setembre 2021

Com cada setmana, el Diari de Barcelona us proposa alguns dels plans que podeu fer a la ciutat, gairebé o totalment de franc.

Visitar la Sagrada Família gratuïtament

S’apropen les Festes de la Mercè i per aquestes dates molts museus i monuments obren les seves portes gratuïtament. És el cas de la Sagrada Família que sorteja fins a 12.000 entrades per obrir les seves portes al ciutadans els dies 24, 25 i 26 de setembre. Per participar en el sorteig cal inscriure’s a la pàgina web de la Sagrada Família i hi ha temps fins el dilluns 20 de setembre. Cada guanyador obtindrà quatre entrades per al dia i l’hora que s'hagi escollit prèviament en la inscripció al sorteig.


Vista de la Sagrada Família. ACN.

Cicle de xerrades a 'La insòlita', la nova llibreria del Poblenou

El dia 1 de setembre al Carrer Ciutat de Granada, nº76 va obrir La insòlita, una llibreria especialitzada amb ciència ficció i terror. Aquest cap de setmana celebra la seva inauguració amb tot un recull d’activitats, xerrades i recitals poètics. Cal inscripció prèvia per accedir a l’acte. Si voleu saber més sobre la llibreria, el Diari de Barcelona va parlar amb Carlota Gelonch, propietària de La insòlita sobre aquest nou projecte al barri.

 

Torna el Festival Internacional de Cinema de Dansa de Barcelona

El Festival Internacional de Cinema de Dansa de Barcelona, Choreoscope, celebra la novena edició aquesta setmana. El certamen torna a les sales aquest cap de setmana als Cinemes Maldà amb diferents projeccions: curtmetratges, documentals, entre d’altres… 

El Festival  dedicat no només als amants de la dansa sinó també als que gaudeixen d’un cinema de qualitat.

Torn de la Festa Major d'Horta

Des de mitjans d’estiu que els barris de Barcelona estan de Festa Major. Va ser el torn de Gràcia i Poblenou i, ara li toca a Horta. Fins el dia 19 es pot gaudir de moltes activitats. En l’últim cap de setmana de festa se celebren actes com una diada de futbol sala femení, cinema a la fresca o uns vespres de jazz. Les activitat són gratuïtes amb reserva prèvia a la web, però pels concerts s’ha de pagar un bo d’ajut de 2€, a causa de les restriccions per la Covid-19.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —