- podcasts -
Per Anaïs Borràs
Publicat el 07 de març 2024
Seny i Ràbia és un pòdcast que fuig de la banalitat per abordar, amb una mirada crítica, les incomoditats que ens envolten. Cada dijous, l'Anaïs Borràs compartirà reflexions ètiques i polítiques amb la col·laboració de veus expertes perquè l'actualitat sociopolítica exigeix ser pensada amb Seny i Ràbia.

La nostra societat s’està redefinint i l'espai de la informació sembla haver perdut l’aparent solidesa que tenia, transformant-se en una moneda de valor incert. Vivim en una època en què la realitat sovint es confon amb la ficció, on les notícies falses i la desinformació han deixat de ser anecdòtiques per esdevenir fenòmens d'abast preocupant. 

Com podem assegurar la fiabilitat de la informació que consumim en aquest món digital? Quin hauria de ser el paper de les plataformes i els mitjans de comunicació en la lluita contra aquesta manipulació de la realitat? Davant d’aquesta incertesa, el quart capítol de Seny i Ràbia explora en companyia de la Ruth Rodríguez, professora i investigadora del departament de Comunicació de la UPF, com informar i com informar-nos quan la línia entre la veritat i la mentida sembla més difusa que mai.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —