Les germanes Charlie i Dixie d'Amelio són la primera i la segona de la llista de Forbes dels tiktokers més rics del món.
Les germanes Charlie i Dixie d'Amelio són la primera i la segona de la llista de Forbes dels tiktokers més rics del món.
Les germanes Charlie i Dixie d'Amelio són la primera i la segona de la llista de Forbes dels tiktokers més rics del món.
Per Redacció
Publicat el 11 de gener 2022

Pel·lícules, sèries, programes de televisió i marques de roba pròpies. Durant l’últim any han augmentat exponencialment els guanys de la majoria d’estrelles de TikTok, moltes vegades gràcies a la intenció d’ampliar els horitzons més enllà de la xarxa que els va portar a la fama. 

Els tiktokers més ben pagats de la plataforma han guanyat, durant l'any 2021, un total de 55,5 milions de dòlars, un 200% més que l’any 2020. Tot i que en general els guanys arriben d'altres àmbits, les estrelles de la plataforma encara reben entre el 30% i el 50% dels seus ingressos a partir de patrocinis als vídeos de TikTok. 

A mesura que la xarxa ha anat creixent, ha arribat a la xifra de 10.000 milions d'usuaris a tot el món, multinacionals d’arreu del món han comprat aquest tipus d’anuncis. Per una sola publicació, els tiktokers poden arribar a cobrar fins a mig milió de dòlars, tot i que normalment es guanya entre 100.000 i 250.000 dòlars per vídeo. D’altra banda, tots els integrants d’aquesta llista tenen menys de 25 anys, cosa que els permet arribar més fàcilment a l’audiència de la plataforma. Aquests són els sis tiktokers més rics del món:

1. Charli d’Amelio - 17,5 milions de dòlars i 133 milions de seguidors

És la tiktoker més famosa del món. Ningú suma més seguidors que Charli d’Amelio, que, a més a més, té una quantitat enorme d’interessos comercials. Juntament amb la seva germana Dixie, la segona d’aquesta llista, sumen 27,5 milions de dòlars. La creadora de contingut estatunidenca ha col·laborat amb marques com Dunkin Donuts o Hollister, on ha creat la seva pròpia línia de roba. 

@charlidamelio

 

♬ original sound - ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀

2. Dixie D’Amelio - 10 milions de dòlars i 57 milions de seguidors

Tot i ser la germana gran, gran part de la fama i guanys que ha aconseguit d’Amelio són gràcies a Charlie. Juntes, van estrenar les sèries Hulu i Dixie vs. Charlie i han tirat endavant les marques de roba. Des de certa distància amb la seva germana, Dixie ha buscat forjar la seva carrera com a cantant pop. Durant aquest any passat, va treure dos singles i va pujar a l’escenari de diferents ciutats estatunidenques. 

@dixiedamelio @socialtourist vol 7 is here! our final drop of 2021 #wethetourists #socialtouristcofounder ♬ original sound - dixie

3. Addison Rae - 8,5 milions de dòlars i 86 milions de seguidors 

El més important a la carrera d’Addison Rae és la seva aparició a la plataforma de Netflix, principalment a la sèrie He’s all that. Lluny de la gran pantalla, la creadora de contingut estatunidenca té un patrocini amb American Eagle, un dels principals competidors de Hollister, l’empresa que dona suport a les germanes d’Amelio. A més, també té una línia de productes cosmètics que reparteix arreu del món amb cadenes com Sephora. 

@addisonre

 

♬ original sound - VegasMadeChri$!🖤

4. Bella Poarch - 5 milions de dòlars i 87 milions de seguidors 

En poc més d’un any, la reputació de Bella Poarch s’ha disparat, i s'ha convertit en la tercera persona amb més seguidors a TikTok. Va fer el boom a la xarxa l’any 2020 i en la seva curta trajectòria ha col·laborat amb empreses com Google, Prada o Tinder. A més, el passat mes de maig va treure el seu primer single, Build a bitch, que va arribar al número 56 de la llista Billboard. 

@bellapoarch

What should i name this cute little creature?🥺💖

♬ Easy On Me (Remix) - Talei Takayawa

5. Josh Richards - 5 milions de dòlars i 26 milions de seguidors 

Els esbojarrats vídeos d’aquest tiktoker no han impedit que col·laborés amb algunes de les multinacionals més importants, com Amazon i CashApp, entre d’altres. L'únic home d’aquesta llista ha utilitzat el seu estil informal per buscar acords comercials a la seva manera i, a més, ha invertit diners en tota mena d’àmbits. 

@joshrichards

Good old morning shoty for the grandmas bday

♬ original sound - Josh Richards

6. Kris Collins - 4,75 milions de dòlars i 42 milions de seguidors 

Així com Bella Poarch, Kris Collins és l’exemple de la rapidesa amb la qual es pot acumular fama i diners gràcies a TikTok. L’humor de Collins, que va sorgir amb el confinament durant la pandèmia, és un humor molt familiar que parodia principalment a personatges de casa seva. A més, la tiktoker també té èxit a la plataforma de Youtube. 

@kallmekris

The Blame Game🤺

♬ original sound - Kris HC

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —