---
---
---
Per Redacció
Publicat el 22 de juny 2022

Quan parlem del solstici, ens referim al moment de l’any en què es dona la màxima diferència de duració entre el dia i la nit. Al nostre calendari, aquestes dates cauen als voltants de Sant Joan i de Nadal. No és causal doncs que avui, 22 de juny, surti a la venda la revista de lletres i arts en català Solstici.

Aquesta iniciativa neix de la voluntat de generar un espai on joves de les Terres de l’Ebre puguin compartir els seus interessos culturals.

El primer volum el conformen set articles que s’han estat cuinant aquests últims sis mesos per oferir temàtiques diverses com el cinema, la música, la literatura o la gastronomia. Quim Melchor Lleixà, editor de la revista, afirma que l’objectiu del projecte és aportar una visió educativa, “si aquesta intenció falla, l’objectiu de Solstici es perd”.

Lloles Raventós García-Amorena, Júlia Albacar Cordero, Àlex Moreno Mulet, Irene Montagut, Judith Paredes Martí, Carmesina Pons Tena, Laura Valls Ingla i Quim Melchor Lleixà són els autors d'aquest primer volum, que lliga totes les peces a través d'un rerefons comú: la memòria. A més, totes elles estan il·lustrades per Esther Carbonell Arquer.


La revista tindrà una periodicitat semestral, coincidint amb els solsticis d’estiu i d’hivern.

Es podrà trobar en diverses llibreries del territori català: La Irreal (Tortosa), Arrels (Tortosa), La 2 de Viladrich (Tortosa), Botiga Esport (Alcanar), La romàntica (Amposta), Castellà (La Ràpita), Art Moble (Gandesa), La impossible (Barcelona), Adserà (Tarragona), La Fatal (Lleida), La 22 (Girona) i Foster & Wallace (Vic).

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —