-
Per EFE
Publicat el 29 de setembre 2023

Spotify homenatja aquest divendres Shakira, una de les artistes colombianes més reconegudes, declarant el 29 de setembre, el dia que es compleixen 25 anys del llançament del seu disc Dónde están los ladrones, com el "Dia de Shakira".

"Spotify anuncia el #DíaDeShakira, responent a la crida dels fans, que han estat clau en l'amplificació del missatge. Aquesta iniciativa és un homenatge a l'artista que ha representat Colòmbia amb orgull davant el món durant molts anys", ha assegurat la líder de relacions amb artistes i segells discogràfics per a Spotify a la regió andina, Manuela Echeverry.

Aquest divendres es commemora un quart de segle del llançament del seu quart àlbum d'estudi, Dónde están los ladrones, que inclou Ciega, sordomuda o Si te vas, que es va convertir en el disc en espanyol més venut als Estats Units Units i va ser el seu enlairament com l'estrella mundial que és actualment.

"Un moment notable en la meva carrera des que vaig debutar mundialment amb Dónde están los ladrones és haver cantat en tres copes del món, haver participat en un Super Bowl i haver debutat al Top 10 de Billboard després de més de 30 anys!",  ha declarat l'artista al bloc For The Record de Spotify.

El 72 % dels colombians considera, sens dubte, que Shakira mereix un dia en honor seu

Aquesta iniciativa és part de la campanya que Spotify va llançar els últims dies a Colòmbia i Llatinoamèrica, #ShakiraMereceUnDía, on també van fer una enquesta que revela que un 72 % dels colombians enquestats considera que, sens dubte, l'artista barranquillera mereix tenir un dia en honor seu.

"També és una oportunitat perquè, com a país, celebrem la nostra música", ha afirmat Echeverry. Segons l'enquesta de la plataforma, un 37 % creu que Shakira ha transformat la imatge de Colòmbia a escala mundial i un 31 % la valora per l'impuls i la influència que ha tingut en altres artistes.

Shakira està vivint un nou moment daurat després de la seva ruptura amb el futbolista Gerard Piqué, i després ha llançat èxits com Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 i TQG (al costat del seu compatriota Karol G), que han assolit la primera posició al Top Global a Spotify. "En el cas de Colòmbia, aquestes cançons amb Te felicito i Acróstico han estat les més sonades de l'artista durant els últims 12 mesos", ha assegurat la plataforma.

La cantant de Barranquilla va ser l'estrella en la gala dels premis Music Video Awards (VMA) del canal de música MTV celebrada aquesta setmana, on es va emportar un guardó d'homenatge a la seva carrera, el Video Vanguard Award, que va dedicar a la seva "gent llatinoamericana" i un altre amb la seva paisana Karol G per la seva col·laboració TQG.

Shakira a més va protagonitzar una de les grans actuacions estel·lars en què va comprimir en 10 minuts un recorregut pels èxits de la seva carrera: des de Wheneven, Wherever a Loba passant per la col·laboració amb el productor argentí Bzrp.
 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —