Super Mario Bros
Per EFE
Publicat el 25 de setembre 2021

La pel·lícula animada sobre el videojoc Super Mario Bros, que prepara Nintendo amb Universal Studios, arribarà als cinemes el Nadal de 2022. Universal Studios va avançar aquest dijous el projecte, que comptarà amb un repartiment de veus estel·lar en què Chris Pratt donarà vida a Super Mario, Charlie Day interpretarà a Luigi i Anya Taylor-Joy serà la princesa Peach. A més sumarà, en la versió en anglès, la participació de Keegan-Michael Key, Jack Black, Seth Rogen, Fred Armisen, Kevin Michael Richardson i Sebastian Maniscalco.

Nintendo descriu aquesta pel·lícula com una "peça d'entreteniment que portarà 'Super Mario Bros' als cinemes per a que tothom gaudeixi, coneguin o no el joc". Tot i que es desconeix la trama, sembla que comptarà amb tots els personatges de la franquícia de videojocs com Bowser, Donkey Kong, Toad i Spike.

Serà la segona pel·lícula sobre el popular lampista. Abans, el 1993, es va estrenar Super Mario Bros, una cinta protagonitzada per Bob Hoskins i John Leguizamo que va ser un fracàs de taquilla, però que amb el pas el temps ha adquirit cert estatus de culte. De moment, la nova cinta animada porta com a títol: Super Mario Bros Animated Film

El personatge de Mario va aparèixer per primera vegada el 1981 dins el videojoc Donkey Kong i des d'aleshores la franquícia ha venut més de 500 milions de còpies dels seus jocs, amb les que s'ha convertit en la marca més reeixida de la història dels videojocs. A més, la saga inclou altres títols com Mario Kart i "Mario Party", còmics, novel·les i fins a un dia festiu, conegut com el National Mario Day, que se celebra cada 10 de març.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —