-
Per ACN
Publicat el 21 de novembre 2023

Els títols integrats del transport públic T-usual, T-casual, T-grup i T-familiar deixaran d'imprimir-se progressivament a les màquines d'autovenda en format magnètic i només estaran disponibles a la T-mobilitat a partir del 28 de novembre.

Segons ha recordat l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) aquest dilluns, és una mesura que es va anunciar el passat 14 de setembre i la voluntat és deixar de vendre progressivament els actuals bitllets de cartó.

Els usuaris podran optar per un format específic de cartó de T-mobilitat que no requereix de registre previ, excepte la T-Usual, que sí anirà associat a un DNI o passaport perquè és un títol personal i intransferible. 

La primera recàrrega tindrà un cost de 50 cèntims i després es podrà recarregar tantes vegades com es vulgui. Les targetes de cartó antigues amb banda magnètica adquirides abans del 28 de novembre es podran fer servir fins a la seva caducitat, marcada pel 15 de gener. Pel que fa als bitllets senzills, títols socials de l'AMB i títols propis dels operadors, entre d'altres, continuaran actius.

La transició cap a la T-mobilitat a les màquines del metro, Rodalies, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i TRAM s'espera que arribi a mitjans de desembre.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —