- vídeos -
Ariadna Reche (ACN)
Per ACN
Publicat el 24 de maig 2024

The Tyets ha publicat aquest dijous la cumbia-reggaeton Que vinguis, el primer avançament del seu nou disc que previst pel 2025. El duet de Mataró ja fa tres anys que llancen una cançó a les portes de l’estiu. “Estem molt emocionats de compartir Que Vinguis amb tots vosaltres. Hem treballat molt per crear una cançó que capturi l'essència de l'estiu i faci que tothom es posi a ballar”, ha destacat el grup. La cançó arriba acompanyada per un videoclip rodat a Miami, on han produït nova música.

El nou tema és una fusió vibrant de ritmes llatins amb tocs de reggaeton. Amb aquest nou llançament, ha explicat el segell del grup, The Tyets “continuen explorant noves sonoritats, acostant-se als ritmes tropicals i aportant la seva inconfusible energia i estil a cada compàs”. El grup va interpretar la nova cançó al concert que va oferir al festival Strenes, on va oferir un doble concert a les escales de la catedral de Girona. Les 1.600 entrades dels dos concerts a Girona estaven esgotades des de feia mesos.

Videoclip

El videoclip de Que vinguis ha estat rodat a la ciutat de Miami i la direcció ha estat a càrrec de Cristina Tomás, qui ha volgut reflectir “la calor, el bon rotllo, les ganes de viure i la passió del ritme de la cumbia-reggaeton amb l’ajuda de la vitalitat de la gent Miami que no han dubtat en posar-se a ballar al ritme de Que vinguis”.

 

Foto: Ariadna Reche (ACN)

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —