[#if caratula??]
  [#if caratula?is_hash]
    [#if caratula.alt??]
      ${caratula.alt}
    [/#if]
  [/#if]
[/#if]
Per Redacció
Publicat el 12 de gener 2021

“Hoy petamos Twitch, hoy lo partimos por la mitad. Hoy se peta esta plataforma”, així escalfava motors David Cánovas, un jove de 23 anys, nascut a Múrcia, minuts abans d’iniciar el seu stream a la plataforma Twitch. I la veritat és que no s’equivocava. 

Ahir a la nit, Twitch va batre rècords històrics amb un stream que va acumular, en directe, més de 2 milions de visionaments. El motiu del vídeo era presentar la seva skin per Fortnite. TheGrefg s’ha convertit així en l'streamer més vist i el primer streamer individual en superar els espectadors simultanis en la plataforma (només superat per empreses o competicions, com per exemple, la presentació de la PlayStation 5). 

"Sois 700.000 personas viendo a un monigote vestido de rojo, ¿qué es esto? ¿qué es esto?", escridassava TheGrefg a l'audiència, després de batre el primer rècord en la primera mitja hora del vídeo. Fins i tot ell assistia amb incredulitat a les vertiginoses xifres que estava registrant. 

La skin fa referència a la vestimenta dels personatges en els videojocs, sovint es pot personalitzar o canviar; i en molts videojocs és tot un esdeveniment per la seva exclusivitat, com en aquest cas.

TheGrefg va anunciar que tindria la seva pròpia skin a Fortnite el 16 de gener de 2020 i, per tant, l’expectativa era molt gran. La skin que va presentar ahir és de color vermell i té tres boles que representen Dragon Ball.

Durant l'stream, TheGrefg ja advertia que ni ell mateix es creia que en un any hauria presentat la seva skin en aquestes circumstàncies, amb "tantes ganes, tant de hype". Ell mateix explica en el vídeo que ha decidit anticipar-se a la presentació de la skin (abans que estigui disponible en el joc) per tal que no es filtri en cap altra plataforma, o per algun altre usuari.

TheGrefg és copropietari de Heretics, una empresa dedicada als esports fundada l’any 2016 per Jorge Orejudo (més conegut com a Goorgo). Juntament amb Ibai Llanos és una de les cares més reconegudes en el món dels streamers a Espanya, seguit per més de 6 milions de persones a Twitch.

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —