TikTok incorpora el català a la interfície per a Android i iOS. T'ensenyem com configurar-lo
Publicat el 14 d’abril 2023

TikTok ha incorporat el català com a opció lingüística en la seva interfície per a Android i iOS. L'aplicació de vídeos curts ja permet també incloure el català en els subtítols d'anuncis d'empreses i institucions emesos en aquesta llengua, que fins ara es feien subtitular en castellà per defecte. TikTok, d’aquesta manera, segueix els passos de xarxes socials com ara Facebook o Twitter i està disponible en català d’ara endavant.

El canvi de llengua a l'aplicació s'ha de fer de manera manual, i cal tenir present que aquesta opció tan sols apareix en cas que l'aplicació estigui actualitzada a la versió més recent.

Per fer-ho, heu de pitjar el botó “perfil” (costat dret inferior de la pantalla d’entrada) i tot seguit pitjar a la icona amb tres barres que apareixerà al costat dret superior de la pantalla. Seguidament cal fer clic sobre l’opció “configuració i privadesa” del menú que es desplegarà i després pitjar “idioma”, tot seleccionant el català de la llista que apareixerà.

Així i tot, el català encara no està present en totes les funcionalitats de l'aplicació TikTok. Els usuaris encara no poden afegir l'opció de la llengua catalana a l'algoritme que filtra els vídeos que es recomanen a l'usuari, malgrat que llengües com el txec, que són menys parlades, sí que hi apareixen.

 

@diaridebarcelona TikTok incorpora el català a la seva interfície per a Android i iOS. T’ensenyem com configurar-lo! 📲 #tiktok #català #diaridebarcelona ♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz
— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —