L'atleta jamaicà Usain Bolt.
Per Redacció
Publicat el 28 d’agost 2022

Hi ha certs moviments corporals que acaben sent icònics i que es relacionen ràpidament amb les persones que els han popularitzat. En el món de l'esport, segons després de batre el rècord mundial dels 100 metres llisos durant els Jocs Olímpics de Londres l'any 2012, Usain Bolt va celebrar la victòria amb una postura que l'identificaria durant tota la seva etapa en l'atletisme. El corredor jamaicà va estendre el braç i el dit índex en direcció al cel, mentre s'inclinava cap enrere i, instantàniament, aquest moviment es va fer conegut arreu com a 'Lightning Bolt'.

Ara, quan fa una dècada del primer cop que Bolt va utilitzar aquest moviment per celebrar medalles i establir rècords mundials, l'atleta vol fer-lo rendible. El passat 17 d'agost, segons informa la BBC, l'Oficina de Patents i Marques dels Estats Units va rebre la petició de Bolt per convertir la silueta de la seva posició assenyalant al cel com a marca registrada. Recull que representa "la silueta d'un home en una posició distintiva, amb un braç doblat i apuntant al cap, i l'altre braç aixecat apuntat amunt".


 

El que continua sent l'home més ràpid de la història, segons la presentació, té la intenció d'utilitzar aquesta característica imatge en productes de roba, joies, sabates, accessoris i, fins i tot, en restaurants i bars esportius. De fet, Bolt ja havia sol·licitat registrar una marca comercial semblant fa anys, però el procediment havia caducat.

El jamaicà ha utilitzat les seves xarxes socials per compartir que el moviment que el defineix ja és una marca en ús. Ho ha fet acompanyant "To The World" amb el petit símbol 'TM' (Trademark).

 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —