façana ub
Per ACN
Publicat el 04 de juny 2021

El Procicat ha aprovat mantenir a partir de dilluns les reunions de fins a 10 persones, però ha ampliat del 50 al 70% l'aforament en congressos i convencions, i també en actes religiosos i cerimònies civils, inclosos casaments i funerals. A més, el Govern permetrà a partir de la propera setmana les graduacions universitàries i les activitats de les festes majors que compleixin les restriccions vigents. Fins ara s'havien suspès totes les revetlles per evitar aglomeracions, però a partir d'ara podran celebrar-se complint les característiques de cada activitat concreta. Aquestes mesures se sumen a les que han entrat en vigor aquest divendres, que amplien l'horari de la restauració i la cultura fins a la 1 i incrementen al 70% l'aforament comercial i als gimnasos. Consulta totes les mesures actualitzades aquí.

Els actes de graduació dels universitaris —a universitats, centres adscrits i escoles de negoci ubicades a Catalunya— es podran fer en les mateixes condicions que les activitats culturals. Així, caldrà respectar el 70% d'aforament, estar asseguts, amb un màxim de 1.000 persones i fins a 3.000 a l'aire lliure o amb condicions de ventilació reforçada. També faran falta mesures per evitar aglomeracions i amb assignació prèvia de seients i registre previ.

Una altra de les novetats és que es podran fer les assemblees d'entitats no només esportives, sinó també culturals i, en general, d'entitats de base associativa. Fins ara només es permetien les d'entitats esportives i amb un aforament limitat al 50%. Ara aquest aforament s'amplia al 70% i amb un nombre màxim de 500 persones o fins a 1.000 amb ventilació forçada i mesures de control d'aglomeracions.

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —